Followers

Friday, 18 October 2013

Sepetang Bersama Ameera Ameer....DAM


Assalamualaikum dan selamat petang....

Dah lama rasanya saya tidak mencoret sebarang update, info or anything di blog merah ni...kesibukan sangat2 menyekat masa saya untuk terus ber 'bloging' n meng 'update' semua e-novel yang tersiar di dalamnya. Maaflah pada yang mengikuti e-novel2 tersebut... setelah menamatkan AJARI AKU UNTUK SETIA saya masih lagi berehat dari menulis... :)

Ok...hari ni saya nak story mory tentang DAM...bukan DAM haji or DAM ular okay tapi Dicintai atau Mencintai... karya terbaru saya yang mula berada di pasaran sejak 10/10/2013.... Alhamdulilah, penantian itu akhirnya berakhir dan nah! DAM sudah berada digenggaman...hehehee...excited u...(mungkin inilah yang dirasai oleh hampir semua penulis apabila memegang naskah hasil tulisan sendiri...)

DAM ditulis pada Ogos 2012 dan menemui titik noktah awal Disember 2012... dihantar ke penerbit dan akhirnya bulan 10 dibukukan... sekali lagi terima kasih Allah kerana sentiasa memberikan jalan yang indah untuk saya lalui.... Alhamdulilah....

Bersempena terbitnya DAM...teman2 rapat telah menganjurkan majlis pertemuan SEPETANG BERSAMA AMEERA AMEER - DAM pada 12/10/13... terima kasih yang tak terhingga pada teman2 yang tidak pernah jerih menyokong dan memberi semangat kepada saya selama ini... Terima kasih...budi kalian akan sentiasa saya kenang... :)..

Okay I dah malas nak tulis banyak2 nanti menitis pulak air mata...touching u...so  jom kita tengok gambar2 ketika aktiviti tersebut diadakan....


Antara yang menyumbang tenaga, idea dan lawak jenaka....


toke macaroni bakar n tapai pulut....
Pertemuan yang merapatkan ukhwah...
masa ni I tengah pilih no untuk tukar2 hadiah...cuak ooo takut dapat hadiah sengal yang  melampau dari mereka2 itew.... di sebelah kanan I, our supermak Rosni Musa... tak ada dia mmg tak makanler kami2 ni semua.... hehehe...di sebelah kiri mak antu tengah tersengih jahat kemain....
kek sponsored by Cikgu Wan Tempe....tq cikgu..
celebrating cikgu wan tempe's birthday.... happy birthday cikgu... 
amboiii kak Jue xcited kemain ekkk.... hehehee
karipap hasil tangan supermak Rosni Musa....awak karipap awak buat memang best.... lain kali buat lagi ekkk.... yg dalam bungkusan tu Nasi Kerabu hasil tangan Melawati Ali... mmg superb
Macaroni bakar ohsem dari kak ina mawar putih dan rendang ayam dari kak Jue...sedap bangat...
happy hour time.... enjoy
Santai n makan2 time....
dok sibuk nak tengok hadiah....
Me...sangat cuak...n guess ai dapat apa????

masing2 tunjuk hadiah.... its really fun....
Kami yang terover excited....hehehee
 
and finally......KAMI... WAN TEMPE anda memang penceria suasana.... miss this moment so much... kih3




Actually banyak lagi gambar tapi malas nak upload banyak2...nanti ai upload kat group jer.... apapun thanks pada kamu...kamu dan kamu semua kerana bersusah payah untuk menjayakan majlis tersebut.... I really appreciated it....love all of you deep2....  babaiiiiiiii...



 


6 comments:

  1. suka suka suka.... ini WAN TEMPE daaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai pun suka..suka...suka..... kih3...

      Delete
  2. cheq pun suka juga...sukaaaaaaaa sgt...ni kak wan tijah laa..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi kak wan tijah... ONE MOMENT IN TIME tu... tak kisah yg penting kita pun SUKA...SUKA.. SUKA... hehehe

      Delete
  3. sweet memory yg tak mungkin dpt dilupakan...Semoga kak Meera terus sukses dlm bidang penulisan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup... unforgettable memories.... :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...