Followers

Friday, 19 September 2014

Kerana Satu Janji....

Assalamualaikum dan salam Jumaat.. hari ini 19 September 2014 bersamaan 24 Zulkaedah 1435H... 

Fuhhhh! tarik nafas dulu... hehe... Rasanya dah berbulan2 blog ni tak di 'update' dengan sebarang N3... bersawang2 dah... labah2 pun dah beranak pinak dalam ni.... erkkk.....hehehe.. 

So.. apa cerita hari ni??? Hurmmm... cerita yang dah lama tapi saja nak dikongsikan bersama... wink...wink... 

12 July 2014 bersamaan 14 Ramadhan 1435H maka lahirlah baby ke-5 saya... taraaaaa... hahahaa... tak suspen pun kan sebab semua dah tahu... KERANA SATU JANJI... sebuah karya yang manis bagi saya kerana watak2 yang terasa dekat di hati... CIKGU ILHAM yang cool, penyabar & nakal, HANNAH yang degil, keras hati, kuat melawan tetapi berjiwa sensitif dan manja... dua watak yang melengkapkan KERANA SATU JANJI... 

Cikgu Ilham & Hannah... ahaksss
Naskah ini mula dilakarkan pada 1 November 2013 dan menemui penamat pada 15 Januari 2014... dan berada dipasaran pada 25 Julai 2014... Alhamdulilah... perjalanan KSJ sangat mudah.... dari mula dilakarkan sehinggalah dibukukan... ehhh... ye ker? hehehe... ye la kot... ;) 

Ok tak nak cakap banyak...meh kita tengok gambar2 yang diambil di The Everly Putrajaya ketika sesi 'pertemuan pertama KSJ' & sesi conteng menconteng...  hihihi

Susunan buku2 yang perlu ditandatangan... +- 400 buah buku semuanya.... lenguh tangan babe... kikiki

Cover KSJ yang MALATOPSSS...tapi  cover yang sebenar lagi MALATOPSSS & SEKSIS dari ini....I suka giler cover yang SEKSIS itu tapi oleh kerana memikirkan sensitiviti pembaca maka cover tersebut telah diedit sebegini rupa... cun jugak kannnn???   :)





Kami dengan Kak Fauziah Ashari, Intens Idea International Sdn. Bhd. Penerbit yang menerbitkan KSJ... terima kasih.. terima kasih & terima kasih kerana sudi membawa naskah kecil ini kepada pembaca... 


Me with my baby boo... ahaksss


Posing gediksss dengan KSJ... chumellll semuanya... lol


Sebenarnya tak banyak gambar yang kami ambil... maklumlah bulan puasa... okey ini gambar ketika kami berbuka puasa di Satay Kajang Samuri... sedap bangatttttt.. hehe



Sejak KSJ dipasarkan sehingga hari ini... rasanya dah hampir 2 bulan, saya banyak menerima komen2 positif untuk naskah ini... meh kita baca komen2 dari pembaca...sebenarnya banyak lagi tapi malas nak memanjangkan celoteh saya hari ni jadi cukuplah setakat yang ada ni ya... apapun TQ JUTA2 LEMON kepada semua PEMBACA yang SUDI MEMILIKI NASKAH KECIL INI... i  heart you all deep2... :) 










Ada lagi... hehehe.... Alhamdulilah, syukur kepada Allah, sehingga kini KSJ juga masih berada di carta kedai2 buku popular di seluruh Malaysia dan kini telahpun memasuki cetakan ke-2. TQ3 kepada anda semua kerana anda KSJ berada di situ...  







Apa lagi yang mampu saya katakan?? Hanya syukur di atas nikmat yang telah DIA berikan kepada saya... diberikan saya ILHAM yang tidak putus2 sehingga lahirlah naskah ke-5 ini... Alhamdulilah...Alhamdulillah...Alhamdulillah... nantikan MEMILIHMU KERANA DIA yang bakal menyusul nanti.. bila? Entah saya sendiri pun tak pasti.. hehe... 

Akhir kata...lots of love from me & terima kasih kerana masih menyokong saya...   :)

Ameera @ Myra Ameer


7 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...